Muškarac sa stilom: Denis Jovanović

 

 

Ime i prezime: Denis Jovanović

Mjesto rođenja: Majdanpek

Zanimanje: Student ekonomije i Maneken

Godina rođenja: 1996

Instagram profil: @Denisjovanovic

Kako započinjete dan: Tako što pregledam društvene mreže

Najveći uspjeh:Najveći uspjeh mi je što sam uvek bio i ostao čistog obraza.U svakom smislu.

Grad koji vas ostavio bez daha: Bejrut. Ja sam oduševljen Libanskom kulturom,kuhinji i samom prestionicom koju sam posetio, i koju preporučujem da svako poseti ukoliko se ukaže prilika.

Motivacioni citat koji vas inspiriše:Nemam omiljeni,jako volim citate i svakodnevno citiram nekoga,ali evo jedan koji sam skoro pročitao “I’d survived because the fire inside me burned brighter the the fire around me”

Šta se može naći u tvom rusaku: Ključevi od kola, novac, telefon.

Životni moto: Postati bolji

Sport: Nažalost trenirao sam svaki sport i svaki sam batalio. Jako mi je žao što se nisam ostvario u nekom sportu… Ruku na srce nije da sam baš potencijal. Ali želja je tu.

Smisao života: Ljubav.

Automobil iz snova: Ja sam fan Mercedesa G klase, te neka to bude moj auto iz snova .

Mala tajna dobrog izgleda: Nešto što svakog učiniti ljepšim je osnovna higijena i malo vremena potrpšeno na vježbanje . Čim se pojavi neko sa lijepo održavanim zubima, čistom garderobom, urednim licem,i lijepom frizurom, i plus na to kao bonus doda lijepo tijelo je automatski pun pogodak i ne može biti ne primjećen . Na kraju krajeva duboko vjerujem da mi biramo kako ćemo izgledati.

Mišljenje o tetovažama: Jako mi je lijepo da vidim na drugima! Čak sam par puta pao u iskušenje da uradim istu ali sam se uvijek u poslednjem momentu predomislio i konstatovao da što se mene lično tiče ne treba dodavati ništa na tijelu jer je ono savršeno baš onako kako nam je dato.

Stil: Smatram da sam osoba sa puno stila u sebi, ja sam vrlo jednostavan a u jednostavnosti leži elegancija, u eleganciji – otmenost u otmenosti- skupoća .Često se pokazalo da je manje više, te se ja time vodim.

Glavni cilj u životu:Ne mogu izdvojiti jedan. Ali u kratkim crtama je da ostvarim, omogućim,priuštim sebi i svojim bližnjima sve što sam ikada želio i zamislio jer mi je to i dosad bio cilj i trka koju sam uvijek uspešno i istrajno istrcao. A kasnije i da se ostvarim kao roditelj. Mislim da ću biti sjajan. Mada prije svega ovoga možda mi je jedini cilj da budem dobar čovjek, takvima sve ostalo lagano dolazi.