8 stvari kojima je vrijeme da naučite reći NE

Ostajanje s frajerom koji vas vara/ emocionalno ili fizički zlostavlja/ zbog kojeg se osjećate kao da ni za što niste dovoljno dobri. Vuk dlaku mijenja, nastavite sami…Stajanje satima u redu kako biste prvi nešto kupili. I onda shvatili da je to nešto već rasprodano. Pa se zbedirate i trošite novac na nešto potpuno deseto da se razveselite. Ukratko – bacate vrijeme i novac u vjetar!

Dopuštate manipulativnoj frendici/ šefu/ kolegi/ partneru da vas gazi, vjerujući kako će se jednog dana isplatiti. Sve i da se isplati, ništa i nitko nije vrijedno vašeg ponosa i dostojanstva.

Dejtanje frajera koji nije spreman za vezu iščekujući da to postane. U ovom slučaju najčešće onaj tko čeka ne dočeka.

Jaaako ružno pijanstvo popraćeno obiljem nelagode na zabavi. Bilo vam je zabavno onih par sati, no već sljedećeg jutra kada ste se malčice rastrijeznili zakleli ste se kako više nećete piti. Zamislite samo da vas XY iz nekog razloga ucjenjuje slikama vas u najgorem mogućem izdanju. Not cool, zar ne?

Dijete koje se svode na izgladnjivanje do smrti.Opustite se i pojedite sladoled. A onda se bacite na kreiranje jelovnika actually zdrave prehrane i vježbanje.

Seks bez zaštite. Možda je fizički osjećaj dobar, ali on doista nije vrijedan rizika da pokupite neku sočnu spolno prenosivu bolest ili neželjenu trudnoću. UVIJEK koristite zaštitu!!!

 

Izvor: Cosmopolitan.hr

 

Izvor