Vikend horoskop: Vrijeme je za akciju

Pošaljite Svemiru narudžbu

Pri kraju je još jedna dobra sedmica, koju kvari samo opasnost od konfuzije, koja zahtijeva oprez i posvećivanje pozornosti pojedinostima. No iako se put pred nama ovaj tjedan čini nejasan, dobra je stvar što tu nejasnu energiju možemo okrenuti u svoju korist tako da je iskoristimo za – manifestiranje, kaže astrolog Gregory Scott. I to “usredotočivanjem na ono kako želimo da naš život izgleda te potom korištenjem te nejasne, snolike, eterične energije da manifestiramo stvari”, objašnjava dodajući da vizualizirate ono što želite te zatim to predate Svemiru šaljući mu “narudžbu” što želite u određenom segmentu svog života.

Petak je dan za romantiku

U petak Mjesec ulazi u znak Raka te je u trigonu s Neptunom u Ribama. Osim entuzijazma i samopouzdanja, koji su naglašeni Marsovim boravkom u Lavu, istaknuti su empatija, suosjećanje, tetošenje, stoga je petak savršen dan za romantične osobe i sanjare te “naručivanje” od Svemira onog što želite u ljubavnom životu. Ako pak niste zainteresirani za romantične pothvate i doživljaje, ovu energiju možete iskoristiti za bolju komunikaciju, savjetuje britanski astrolog.

Učinite se dostupni za ljubav

Subota je dan kad Sunce prelazi u znak Lava – sretan rođendan, Lavovi! Mjesec je i dalje u Raku te u trigonu s Neptunom u Ribama, no iako je ta snovita energija i dalje tu, bit ćete spremni prekinuti sanjarenje i fantaziranje o ljubavi i romantičnosti te umjesto pasivnog razmišljanja o tome, osjetiti želju da poduzmete konkretne korake u tom području svog života. A subota ima velik potencijal upravo za ljubav. Stoga taj dan svakako izađite jer postoji šansa da nekog upoznate ili pak za subotu dogovorite izlazak kako biste iskoristili poticajnu lavovsku energiju da ostvarite svoje želje, snove i nade. “Učinite se dostupni za ljubav. Vrijeme je za akciju”, savjetuje G. Scott.

Mlađak u Lavu

Nedjelju pak obilježava Mlađak u Lavu, koji je u konjunkciji sa Suncem i Marsom u Lavu. Osim što će se, naravno, Lavovi osjećati sjajno u svojoj koži i biti nezaustavljivi, ova kombinacija i drugima daje veliku osobnu snagu i energiju. Stoga je nedjelja pravi dan da se uhvatite u koštac i riješite nešto što ste prije smatrali teškim ili nedostižnim te da u određenom životnom području napravite proboj.

 

 

izvor:sensaklub.hr