Sunčica Banda: U oblačenju slušam emocije

“IT GIRL” JE RUBRIKA U KOJOJ PREDSTAVLJAMO MLADE, LIJEPE, USPJEŠNE DJEVOJKE SA STILOM I ZDRAVIM NAVIKAMA NA URBAN, KOZMOPOLITSKI, SOFISTICIRAN NAČIN KOJE HRABRO KORAČAJU ŽIVOTNIM PUTEVIMA I VRIJEDNO GAZE KA SVOM CILJU.

Ime i prezime: Sunčica Banda

Mjesto boravka: Banja Luka

Zanimanje: Student Filološkog fakulteta u Banja Luci, smjer  Francuski jezik i književnost .

Dob: 21 god.

Instagram profil: suncicabanda

Hobi: Moj najveći hobi je modna fotografija! Saradnja sa mojom predivnom sestrom Vikorijom, koja me fotografiše  je ono u čemu istinski uživam i što čini da se osjećam kao u nekom drugom svijetu.

Kako započinjete dan: Gotovo svaki dan započinjem svježim i hranljivim kašastim sokom ili šejkom! Ovaj osvježavajući napitak uglavnom pijem prije doručka, a ponekad i naveče..

Najveći uspjeh: Mnogo sam srećna što sam se udebljala otprilike 7kg. Bila sam jako pothranjena za svoje godine i visinu. Trenutno to smatram svojim velikim uspjehom i  veoma sam ponosna na sebe. Što se tiče karijere, svako novo objavljivanje mojih fotografija  u nekom od poznatih magazina.

Grad koji vas je ostavio bez daha: Hmm.Volim mnogo da putujem, tako da, bilo gdje da odem dočeka me nova atmosfera i ljudi, što mi svakako prija.

Motivacioni citat koji vas inspiriše: “Najhrabriji čin koji možete da uradite je da mislite na sebe. Glasno, snažno i javno! ”  Coco Chanel

Tri stvari koje se uvijek mogu naći u vašoj torbi: Mmm telefon, novčanik i voda. 🙂

Najveći izazov u životu: Sprijateljiti se sa paukovima.

Omiljeni sport: Sportsko penjanje i vožnja bicikla.

Smisao života: “Svako treba uzgajati svoj sopstveni vrt”. Voltaire

Omiljeni modni detalj: Obožavam Chunky High Heels!

Mala tajna dobrog izgleda: Više tekućine, manje slatkiša. Boravak u prirodi.

Mišljenje o tetovažama: Hmm, tetovaže su mi super onda kada estetski lijepo izgledaju i kada pristaju licnosti koja ih nosi.

Stil odijevanja: Oblačim se onako kako se osjećam. Volim da izgledam drugačije i jedinstveno. Često kombinujem second-hand šopove i klasične butike.

Glavni cilj u životu:  Napraviti neki prirodni sklad,pomagati drugima, uživati što više, raditi ono što volim i što me čini srećnom.

Foto: Igor Lazić

Pratite nas na FB Page: https://www.facebook.com/kornerstar/

Svidio vam se tekst?
Podijelite ga s prijateljima!