Svaka bol ima svoju poruku – 3 savjeta za oporavak od emocionalne boli

1. Sve s čime se suočite ljubazno prigrlite

“Sve čemu se protivite vas slabi. Sve što prigrlite vas osnažuje. “~ Wayne Dyer

Napustite bilo kakve osjećaje ljutnje, gađenja ili frustracije koje možda gajite prema sebi, svojoj emocionalnoj boli i svojoj trenutnoj stvarnosti. Ne odupirite se ničemu. Zagrlite milostivo sve s čime se suočavate. Prepustite se onome što jest. Prihvatite ono kroz što prolazite. Sve svoje misli, osjećaje i frustracije. Prihvatite svoju emocionalnu bol, kao da ste ju izabrali.

2. Dajte si vremena

Potrebno je vrijeme da biste istjerali tamu iz vaših umova i vašeg srca. Potrebno je vrijeme kako biste prihvatili prisutnost emocionalne boli u vašim životima. Dakle, dajte sebi vremena. Vrijeme za odmor, vrijeme za liječenje i vrijeme da se u potpunosti oporavite. Budite nježni prema sebi i vjerujte da se sve događa točno onako kako bi se trebalo dogoditi.

3. Prestanite s pokušajima kontroliranja

“Postoji vrijeme za biti naprijed i vrijeme za biti iza; vrijeme za biti u pokretu i vrijeme za biti u miru; vrijeme za biti snažan i vrijeme je za biti iscrpljen; vrijeme za biti siguran i vrijeme za biti u opasnosti. Majstor vidi stvari onakvima kakve jesu, bez pokušaja da ih kontrolira. On im omogućuje da idu svojim putem i nalazi se u središtu kruga. “~ Lao Tzu, Tao Te Ching

Suzdržite se od razmišljanja poput: “Predugo sam se ovako osjećao. Sada bi stvari trebale krenuti na bolje. Zašto je potrebno toliko dugo da bol nestane? “I tako dalje. Dopustite stvarima da se dogode svojim ​​prirodnim tijekom. Dopustite da izliječenje dođe svojim vlastitim ritmom. Napustite potrebu za kontrolom procesa ozdravljenja. Napustite potrebu da ubrzate svoj oporavak.

Atma