KORNERSTAR MAGAZINE

IT girl: Azra Bešić

Advertisements

 

Rubrika u kojoj predstavljamo mlade, lijepe, uspješne  djevojke sa stilom i zdravim navikama na urban, kozmopolitski, sofisticiran način koje hrabro koračaju životnim putevima I vrijedno gaze ka svom cilju.

Ime i prezime: Azra Bešić

Mjesto boravka: Bosanska Krupa

Zanimanje: Medicnska sestra/tehničar

Dob: 24

Instagram profil: ab.lovegood

Hobi: Blog i fotografija

Kako započinjete dan: Nakon jutarnje rutine u kupatilu moj dan započinje uz najdraži crni čaj sa đumbirom i cimetom.

Najveći uspjeh: Kao uspjeh bih mogla spomenuti mnogo toga, ali ono na što sam posebno ponosna je moj brak.

Grad koji vas je ostavio bez daha: Portorož

Motivacioni citat koji vas inspiriše: “Ne obara se svako drvo prvim udarcem”.

Tri stvari koje se uvijek mogu naći u vašoj torbi: Nigdje ne idem bez labela koje najčešće kupim u dm trgovini , poneka igračka i novac.

Najveći izazov u životu: Biti dobra majka. Ne u smislu da se takmičim i budem savršena majka jer takvo nešto ne postoji. Jednostavno želim da ostvarim dobar odnos sa svojim sinom i da mu pružim što više ljubavi i smijeha.

Omiljeni sport: Gimnastika , skateing

Smisao života: Ljubav i porodica

Omiljeni modni detalj: Kao omiljeni modni detalj sa sigurnošću mogu reći da su to šeširi. Posjedujem mnogo različitih šešira i nigdje ne idem bez njih. Smatram da upotpunjuju moj svakodnevni look.

Mala tajna dobrog izgleda: Nositi minimalnu količinu šminke, tjelovježba, piti dovoljno vode i redovna lična higijena su po mom mišljenju najbolja kombinacija za dobar izgled.

Mišljenje o tetovažama: Lijepo mi je vidjeti tetovaže na drugim ljudima.

Stil odijevanja:Smatram da svaki stil ima nešto posebno u sebi i nikad se ne držim jednog. Volim eksperimentirati na tom području mada među najdraže mogu ubrojati military look i neki  “štreberski” look.

Glavni cilj u životu:Uspjeti u onom što zamislim, odgojiti sina na najljepši i najbolji mogući način, usrećiti najmilije.

 

 

 

 

 

Advertisements

Advertisements